Menu
RSS

25η Διεθνής Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής & 1o Επίσημο Πρωτάθλημα Ρομποτικής HSRF League 2024

25η Διεθνής Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής & 1o Επίσημο Πρωτάθλημα Ρομποτικής HSRF League 2024

Το Στάδιο Taekwondo στο Π.Φάληρο θα φιλοξενήσει την 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO , παράλληλα θα διεξαχθεί το 1ο (επίσημο) Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αθλητικής Ρομποτικής® HRSF League από την ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ./H.R.S.F. από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2024. Οι διαγωνισμοί πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα 6 υπουργείων και φορέων, καθιστώντας την διοργάνωση μοναδική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και το σημαντικότερο τεχνοκρατικά αθλητικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό γεγονός στην Ελλάδα .

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Τουρισμού, Ανάπτυξης, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, καθώς και ο οργανισμός Unesco-Institute for Lifelong Learning, συνεργάζονται ενεργά για την επιτυχή διεξαγωγή αυτών των meta αθλημάτων στην Ελλάδα .

Ο διαγωνισμός HRSF League διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ρομποτικής και τεχνολογίας ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ., εμπνέοντας τους νέους να συμμετάσχουν σε καινοτόμα, συναρπαστικά τεχνολογικά και ρομποτικά αθλήματα® και παρέχοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους νέους, προπονητές και εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύ κοινό να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική διοργάνωση που θα συμβάλει στην προώθηση της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της αθλητικής ρομποτικής® στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://iroc.gr και https://roboticsports.org

 

back to top