Menu
RSS

Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις!

Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις!

Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έχει ξεκινήσει και το e-shop.gr υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ταινία.

 

Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις είναι το μότο της ταινίας, μια φράση που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εμάς καθώς υποστηρίζει το δικαίωμα μας να χρωματίζουμε τις στιγμές μας όπως εμείς επιθυμούμε, δίχως στερεότυπα, αλλά βασιζόμενοι στην δική μας προσωπικότητα και επιλογές.

 

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι μια πενταμελής οικογένεια, τα μέλη της οποίας με ανυπομονησία αναμένουν την παραγγελία τους από το e-shop.gr και συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, για να στολίσουν και να δημιουργήσουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μόλις ο οδηγός φτάσει στο σπίτι για να πραγματοποιήσει την παράδοση, έρχονται αντιμέτωποι με κάτι ασυνήθιστο. To e-shop.gr τους παραδίδει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο… κίτρινο!

Η οικογένεια φυσικά ενθουσιάζεται με το διαφορετικό χρώμα του δέντρου και αγκαλιάζοντας την μοναδικότητα του, στολίζουν και εύχονται σε όλους εσάς χρόνια πολλά!

 

Η ταινία διαθέτει μια μικρότερη version στην οποία έχουν προστεθεί υπότιτλοι για κωφούς και βαρήκοους ενώ η φράση ’’Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις, χρόνια πολλά’’ αποδίδεται στην νοηματική. Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε την ίδια εμπειρία σε όλους. Για τον ίδιο λόγο και αντιλαμβανόμενοι την σημασία της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας, προσαρμόζουμε το site μας ώστε να είναι προσβάσιμο σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης και κινητικότητας.

 

Μην ξεχνάτε λοιπόν, τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις! Χρόνια Πολλά.

back to top