Menu
RSS

APRILIA DAYS KAI MOTO GUZZI DAYS

APRILIA DAYS KAI MOTO GUZZI DAYS

SourceURL:file:///home/iosif/Downloads/parapolitika/banners/Fwd_ Δελτίο Τύπου _ APRILIA DAYS & MOTO GUZZI DAYS/ΔΤ - Aprilia Days και Moto Guzzi Days.docx

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ TEST RIDES ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023

 

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ 660 ΕΩΣ ΤΙΣ V4 SUPERBIKE, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ APRILIA 2023 ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

 

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗ MOTO GUZZI V100 MANDELLO, ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ V100 AVIAZONE NAVALE, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΙΣ V7, V9, ΚΑΙ V85TT

 

Πλησιάζοντας στο άνοιγμα της πιο υψηλής περιόδου για τη μοτοσυκλέτα, η Aprilia και η Moto Guzzi προσκαλούν όλους τους μοτοσυκλετιστές στα σημεία πώλησης για ένα open house που θα διαρκέσει ολόκληρο τον Μάρτιο.

 

Οι APRILIA DAYS είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις όλα τα νέα μοντέλα και χαρακτηριστικά του κατασκευαστή του Noale, ξεκινώντας από την γκάμα σπορ μοτοσυκλετών RSV4 και Tuono V4, τη σειρά RS 660, με τις ολοκαίνουργιες παραλλαγές γραφικών Tribute και Racing Black και την RS 125 GP Replica, της οποίας τα φέρινγκ είναι εμπνευσμένα από την RS-GP που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Tuareg 660, μία από τις πιο περιζήτητες μοτοσυκλέτες για τους λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας.

Παράλληλα αυξάνεται η προσμονή για τη νέα RS 660 Extrema: όλη η σπορ ψυχή της Aprilia σε μια ακόμα πιο ελαφριά και τολμηρή μοτοσυκλέτα χάρη στον αποκλειστικό βασικό εξοπλισμό, η οποία θα διατίθεται από τον Απρίλιο στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 13.790 €.

 

Στις MOTO GUZZI DAYS που συμπίπτουν και με τα γενέθλια της Μάρκας του Αετού, αφού ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου 1921, το μεγάλο αστέρι είναι η νέα V100 Mandello, η roadster που συνδυάζει επιδέξια σπορ οδήγηση και άνεση στο ταξίδι, διαθέσιμη και για δοκιμαστική οδήγηση. Η έκδοση V100 Mandello S είναι επίσης διαθέσιμη στον χρωματικό συνδυασμό Grigio Avanguardia, μαζί με το ήδη δημοφιλές χρώμα Verde 2121. Επίσης τον μήνα Μάρτιο, ξεκινάει η ηλεκτρονική προκράτηση για τη Moto Guzzi V100 Aviazione Navale, διαθέσιμη από τον Απρίλιο στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 16.999 €.

Οι πρώτες και ιδιαίτερα περιζήτητες μονάδες αυτής της αποκλειστικής περιορισμένης και αριθμημένης έκδοσης, που χαρακτηρίζεται από ένα απολύτως μοναδικό χρώμα εμπνευσμένο από το μαχητικό αεροσκάφος F-35B του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, θα προορίζονται για όσους κάνουν κράτηση online στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.motoguzzi.com/gr_EL/mg-v100-aviazione-navale/

Η γκάμα 2023 συμπληρώνεται από τα νέα χρώματα και γραφικά στις V7 Stone και V7 Special, οι Special Editions των V7 Stone και V9 Bobber, ενώ η V85 TT, η Classic Travel Enduro της Moto Guzzi, είναι διαθέσιμη στο νέο και πρωτότυπο υποβλητικό χρωματισμό Blu Uyuni.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:

https://www.motoguzzi.com/gr_EL/

https://www.aprilia.com/gr_EL/

back to top