Menu
RSS

To site της QJ MOTOR στην Ελλάδα, είναι στον "αέρα"!

To site της QJ MOTOR στην Ελλάδα, είναι στον "αέρα"!

Η δυναμική είσοδος της QJ MOTOR στην ελληνική αγορά γίνεται όλο και πιο ευρεία, καθώς από σήμερα είναι στον "αέρα" η ιστοσελίδα της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.qjmotor.gr!

Οι επισκέπτες του siteμπορούν να βρουν πληροφορίες για την εταιρεία, το εργοστάσιο και φυσικά για τα μοντέλα αρχικής διάθεσης στην ελληνική αγορά, καθώς και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Επιπλέον, υπάρχει μια συνοπτική αλλά ολοκληρωμένη παρουσίαση της QJ MOTOR, τους τομείς που δραστηριοποιείται αλλά και τα σημαντικά επιτεύγματα που έχει καταφέρει, εδραιώνοντας τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, το site θα εμπλουτιστεί με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το κάθε μοντέλο, καθώς και για αυτά που θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον στη χώρα μας, ενώ υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας των επισκεπτών με την εταιρεία μας.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί και οι σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, για ακόμη πιο άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους φίλους των μοτοσυκλετών της QJ MOTORκαι για όσους θέλουν να μένουν συντονισμένοι και να μαθαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εταιρεία.

back to top