Menu
RSS

SKY express & Skyserv : Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα

SKY express & Skyserv : Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα

Σε μια πρωτοβουλία προσφοράς προχώρησαν  από κοινού SKY express, Skyservκαι συνολικά ο Όμιλος IOGRμε στόχο να ενισχύσει την εταιρική τράπεζα αίματος και να συμβάλει έμπρακτα στην αυξανόμενη ανάγκη για αίμα.

Εργαζόμενοι και συνεργάτες του Ομίλου σε πανελλαδικό επίπεδο συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία ξεκίνησε από το Ηράκλειο και συνεχίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης με εντυπωσιακήαπήχηση.

SKY expressκαι Skyservανταποκρινόμενες στη μεγάλη ζήτηση σε μονάδες αίματος, ενεργοποιήσαν έγκαιρα τους εργαζόμενους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, αλλά και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αξία της τακτικής αιμοδοσίας.

Πρόκειται για μια ενέργεια αλληλεγγύηςπρος τον συνάνθρωπο η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου IOGRανά τακτά διαστήματα. Ειδικά σε περιόδους όπου τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα και η ανάγκη για την ενίσχυσή τους είναι επιτακτική, η διοργάνωση της αιμοδοσίας και η συμβολή των εργαζόμενων της SKY expressκαι της Skyservαποκτά μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

 


 

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERAείναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μια απότις πλέον δυναμικές σε όλη την Ευρώπη. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια). Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interlineμε παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor, κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων Airbus A320neo, ενός Airbus A320ceoκαι 6 ATR72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις πανγκοσμίωςστο χώρο των αερομεταφορών. Σήμερα η SKY expressδιαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούςστην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

back to top