Menu
RSS

Νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Από το πιο πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά δεν θα μπορούσενα λείπει η chillbox, η μεγαλύτερη αλυσίδα frozen yogurt στην Ελλάδα. Σε απόσταση αναπνοής από τον νέο σταθμόμετρό «Δημοτικό Θέατρο», το ολοκαίνουργιοκατάστημα chillbox υπόσχεταινα χαρίσει δυνατές στιγμές ευτυχίας σε μικρούς και μεγάλους.

DIYεμπειρία απόλαυσης ξεκινά με το χαρακτηριστικό φούξια κουτίκαι την επιλογή frozen yogurt ανάμεσα σε Φυσική γεύση ήΒανίλια Μαδαγασκάρης, αλλά και μια γκάμα από 18 γεύσεις παγωτού!!! Και φυσικά τα πολύχρωμα toppings έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες : Φρέσκα φρούτα εποχής, πραλίνα φουντουκιού, ζεστή σοκολάτα γάλακτος, sauce lemon pie,καραμελωμένα αμύγδαλα, μαλακά μπισκότα… και η γευστική εμπειρία δεν σταματά εδώ!

Η γκάμα του νέου καταστήματος chillboxστον Πειραιάπέρα από frozen yogurt καιπαγωτό,  περιλαμβάνει δροσερά smoothies, λαχταριστά milkshakes αλλά και ολόφρεσκες, ζεστές βάφλες που σίγουρα θα ευχαριστήσουνκάθε γλυκιά επιθυμία.

Να σημειωθεί πως το νέο σημείο chillboxστον Πειραιά πρόκειται για το 42  κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Franchise, η οποία συνεχίζει την επεκτατική της πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Αγίου Κωνσταντίνου 11, 18531

Δευτέρα – Σάββατο 11:30-23:30, Κυριακή: κλειστά

ChillboxGreece

 

  
 ChillboxFrozenYogurt

back to top