Menu
RSS

ΤΟ ΝΕΟ DAYTONA REVO 50 Εύχρηστο και πρακτικό

ΤΟ ΝΕΟ DAYTONA REVO 50 Εύχρηστο και πρακτικό

Το νέο REVO 50 είναι η φρέσκια πρόταση της DAYTONA MOTORS για όσους αναζητούν την πρακτικότητα και την ευκολία, μέσα σε ένα πραγματικά οικονομικό πακέτο.

 

Παρά το μικρό του μέγεθος, το REVO 50 ξεχωρίζει για τον προσεγμένο σχεδιασμό του και το στιλ που αποπνέει, χωρίς να γίνεται καμία "έκπτωση" και στην ποιότητα. Οι δίδυμοι LED προβολείς ακολουθούν τις επιθετικές σχεδιαστικές γραμμές της ποδιάς, προσδίδοντας μια επιθετική άποψη στο μικρό scooter. Αντίστοιχα και το πίσω φωτιστικό σώμα αποτελείται από συστοιχίες LED, που αποτελούν με την σειρά τους την οπτική συνέχεια της ουράς του REVO 50κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια τονίζεται και από τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ που ενσωματώνονται στα πλαστικά του, προκειμένου να διατηρηθεί αδιατάρακτος ο σχεδιασμός του REVO 50.

 

Ο αερόψυκτος, μονοκύλινδρος, διβάλβιδος κινητήρας του, επιτυγχάνει εντυπωσιακά νούμερα κατανάλωσης, της τάξης των 2 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα, που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 5 λίτρων, μπορεί να ξεπεράσει τα 200 χιλιόμετρα σε αυτονομία. Για την εκκίνησή του διαθέτει μίζα αλλά και μανιβέλα, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και σε περίπτωση που αδειάσει η μπαταρία του, ο αναβάτης του θα μπορεί να κινηθεί και να φτάσει στον προορισμό του.

 

Ανάμεσα στις χρηστικές αρετές του REVO 50 συγκαταλέγεται η στιβαρή σχάρα του, πάνω στην οποία μπορούν να φορτωθούν μεγάλα αντικείμενα, ο ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος πίσω από την ποδιά, ο αναδιπλούμενος γάντζος για τη μεταφορά αποσκευών και το ευρύχωρο, επίπεδο, πάτωμα.

 

Ο σχεδιασμός των οργάνων ακολουθεί τη λιτή και χρηστική φιλοσοφία του REVO 50, με αναλογικές ενδείξεις και ενδεικτικές λυχνίες, με τις απαραίτητες για τον αναβάτη πληροφορίες. Η κλειδαριά και ο κεντρικός διακόπτης διαθέτουν μαγνητικό κάλυμμα ασφαλείας, ως μια επιπλέον προστασία κατά της κλοπής.

 

Το "πακέτο" των φρένων αποτελείται από ένα δίσκο 190mm και δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά και πίσω από ένα ταμπούρο 110mm, προσφέροντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο ασφάλειας στον αναβάτη του REVO 50.

 

Η τιμή του REVO 50, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί και χωρίς δίπλωμα μοτοποδηλάτου*, έχει καθοριστεί στα 1.595€ και διατίθεται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

* Δείτε τις προϋποθέσεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα μοτοποδηλάτου:

https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis/

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος
 Αερόψυκτος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ:

1 / 2

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ

39.0mm Χ 41.5mm

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

EFI

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μίζα-Μανιβέλα

ΡΟΠΗ

3Nm / 6000 rpm

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

5 L

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

2.0 L / 100 km
 (WMTC3)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

1860 x 660 x 1130

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1270mm

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

85kg

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ

Δίσκος 190mm

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Ταμπούρο 110mm

ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
 ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Τηλεσκοπικό Πιρούνι
 31mm – 75mm

ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
 ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ένα αμορτισέρ
 50mm

ΕΜΠΡ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ

90/90-12

ΟΠ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ

90/90-10

 

back to top