Menu
RSS

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του με ένα video έκπληξη!

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του με ένα video έκπληξη!

Το 1922 οΙωάννης Δ. Σαρακάκης ιδρύει στη Θεσσαλονίκητηνεταιρεία που πρόκειται να εξελιχθεί σε  έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας, τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Το 2022, η χρονιά που διανύουμε,είναι αδιαμφισβήτητα μία χρονιά ορόσημο για τον Όμιλο καθώς γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.  Μία από τις βασικές αρχές του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα, είναι να τοποθετεί τους ανθρώπους του στο επίκεντρο της δουλειάς.

Μέρος της εταιρικής κουλτούρας που έχει χτιστεί και έχει εμφυσηθεί σε όλο τον οργανισμό,είναι οι άνθρωποί του να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Να ζουν, να επικοινωνούν και να εργάζονται ομαδικά, σαν μία γροθιά!

Παράλληλα, ο οργανισμός φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία εκμάθησης, τεχνολογικά προηγμένα συστήματακαθώς και ευκαιρίες για ανάδειξη των δυνατοτήτων όλων των εργαζομένων του.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει καθημερινάστην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων του, παρέχοντάς τους ισχυρά κίνητρα, προωθώντας τη δίκαιη αντιμετώπισηκαι ανταμείβονταςτις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειές όλων.

Οιμεγαλύτεροι και καλύτεροι πρεσβευτές ενός υπεύθυνου και επιχειρηματικά ηθικού οργανισμού είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του. Σε ένα συγκινητικό βίντεο, εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη προερχόμενοι από όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις του οργανισμού,εκφράζουν τα συναισθήματα τους για την 100ηεπέτειο του Ομίλου και μοιράζονται τις ευχές τους για τα επόμενα χρόνια που έρχονται!

Χρόνια Πολλά στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη!

Παρακολουθήστε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=N8AHhoi5qgQ

back to top