Menu
RSS

ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ MOTO GUZZI V100 MANDELLO

ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ MOTO GUZZI V100 MANDELLO

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗΣΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ MOTOGUZZI.COM

 

HΝΕA ROADSTER ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ COMPACT BLOCKΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑΣΕΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

Η αναμονή τελείωσε! Η νέα Moto Guzzi V100 Mandello, η μοτοσυκλέτα του μέλλοντοςτου αετού, φτάνει επιτέλους στην αγορά και ανοίγει διαδικτυακάη δυνατότητα προκράτησης από τις 12 Σεπτεμβρίου στο MOTOGUZZI.COM.

 

Κατά την κράτηση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις, που διαφέρουν ως προς τα γραφικά αλλά και τον εξοπλισμό: Moto Guzzi V100 Mandello, με πολύ πλούσιο βασικόεξοπλισμό και Moto Guzzi V100 Mandello S, που φτάνει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας.

 

Η Moto Guzzi V100 Mandello, στους χρωματισμούς λευκό Bianco Polare και κόκκινο Rosso Magma, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 15.499 .

Η Moto Guzzi V100 Mandello S, στην εμβληματική απόχρωση πράσινο Verde2121 και το σπορ γκρι Grigio Avanguardia, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 17.999.

 

Moto Guzzi V100 Mandello

Η Moto Guzzi V100 Mandelloανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Moto Guzzi. Μια μοτοσυκλέτα που ξεφεύγει από τοπλαίσιο των γνωστών κατηγοριών, συνδυάζοντας την ευελιξία σε διασκεδαστικές διαδρομές με στροφές με την έμφυτη ταξιδιωτική κλίση που κρύβει μέσα της κάθε Moto Guzzi.

Μία πρωτόγνωρη Moto Guzzi, που χαρακτηρίζεται από τεχνολογίες αιχμής, μια ανοιχτή πόρτα στο μέλλον της μάρκας χάρη στην υιοθέτηση καινοτόμωντεχνικώνλύσεωνκαι αεροδυναμικών χαρακτηριστικών. Η V100 Mandelloείναι πρωτοποριακή καταρχάς στη σχεδίασηπου, όπως πάντα, ξεκινά από την εξέλιξητου μοναδικού και ασύγκριτου δικύλινδρουκινητήρα. Γραμμές που δεν έχουν τίποτα το νοσταλγικό, αλλά ερμηνεύουν με σύγχρονο τρόπο τους γνωστούςακρογωνιαίους λίθους του στυλιστικούκώδικα της Moto Guzzi. Σημείο καμπής στην ιστορία της μάρκας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά πολλές σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες: η πρώτη μοτοσυκλέτα με προσαρμοζόμενηαεροδυναμική, η πρώτη Moto Guzziεξοπλισμένη μεαδρανειακήπλατφόρμα έξι αξόνων, Cornering ABS, ημι-ενεργητικήανάρτηση και quick shift, είναι μόνο τα πιο σημαντικά.

Η V100 Mandelloείναι επίσης ηπρώτη Moto Guzziπου τροφοδοτείται από τον νέο “compact block”κινητήρα, με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η παράδοση γίνεται σεβαστή από την αρχιτεκτονικήτου εγκάρσιου V90° δικύλινδρουκινητήρα, που εγγυάται αυτόν τον μοναδικό τρόπο απόδοσης τηςροπής και αυτόν τον αμίμητο ήχο Moto Guzzi, αλλάστην πραγματικότητα είναι εντελώς νέοςκαι διαθέτει αναμφισβήτητα εξαιρετική απόδοση: η ισχύς είναι 115 HPκαιη ροπή είναι 105 Nm, με το 82% να είναι διαθέσιμο ήδη από τις 3.500 στροφές/λεπτό.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Moto Guzzi

https://www.motoguzzi.com/gr_EL/v100-mandello/

back to top