Menu
RSS

H 5η #UMImpactDay της UM

H 5η #UMImpactDay της UM

Η UM ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της πέμπτηςετήσιας Παγκόσμιας Impact Day, με θέμα HOMECOMING. Στις 21Ιουλίου 2022, οι εργαζόμενοι της UM σε περισσότερααπό 100γραφεία, σε 50 χώρες παγκοσμίως, προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. σε όλο τον κόσμο.

Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε το 2016 στην Νέα Υόρκη,στα πλαίσια ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της UM, πλαίσιο που ονομάστηκε Better World. Η πλατφόρμα της UM, Better World, έχει στόχο να φέρει τους UΜersπαγκοσμίως πιο κοντά, ώστε  να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον, να μοιραστούνβέλτιστες πρακτικές προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, και να δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες που θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Μετά το λανσάρισμα της στιςΗΠΑ το 2016, η Impact Day επεκτάθηκε παγκοσμίως το 2018με σχεδόν 5.000 UMers, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για να αποκαταστήσουν δημόσιους χώρουςκαι σχολεία, να ομορφύνουν εγκαταστάσεις για βετεράνους πολέμου, να αναζωογονήσουν τοπικά πάρκα, να προστατεύσουν δάση από τους κινδύνους, να βοηθήσουν ηλικιωμένους κατοίκους, να συσκευάζουνκαι να δωρίσουν τσάντες με σχολικές προμήθειες σε παιδιά σε ανάγκη να καθαρίσουν ακτές και άλλαπολλά.

Η Impact Day αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες τουδικτύου μας, τηςΈγνοιας (Care) και της Κοινότητας (Community). Η φετινή UM Impact Day πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2019 δια ζώσης.

Οι UMersανά τον κόσμο, συμμετέχουν σήμερα, σε περισσότερες από 150ενέργειεςσε EMEA, APAC, LATAMκαι Βόρεια Αμερική. Η UMστην Ελλάδαστις 21 Ιουλίου, με την βοήθεια της ETHELON οργάνωσε και υλοποιείμε την παρουσία 45 UMers, την επισκευή ρωγμώνπου υπέστη σε σεισμό πριν 3 χρόνια,αλλά και το βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων ενός σχολείου,κάνοντας τις τάξεις των παιδιών ασφαλέστερες και ομορφότερες ώστε να υποδεχτούν τους μαθητές τους τη νέα σχολική χρονιά.

«Μετά από δύο εικονικές Impact Days λόγω της πανδημίας, μου δίνειμεγάλη χαρά που η φετινή Impact Dayθα μας επιτρέψει να συναντηθούμε από κοντά, σηματοδοτώντας τηνπραγματική επιστροφή μας στις κοινότητές μαςσε όλο τον κόσμο. Οι 3.000+ άνθρωποίμας θα συνεργαστούν με οργανισμούς για να κάνουν τα πάντα, από την παροχή βοήθειας για την ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία μέχρι τον καθαρισμό των φυσικών μας πόρων, την παροχή ανακούφισης από τον COVID σε περιθωριοποιημένες κοινότητες και πολλά άλλα. Η Impact Dayείναι μια αγαπημένη και σημαντική παράδοση στηUM παγκοσμίως και είναι υπέροχο πουμπορούμε να βγούμε στους δρόμους για άλλη μια φορά ως κοινότητα για να κάνουμε τη διαφορά.» δήλωσε η Eileen Kiernan, Global CEOτηςUM.                                                    

Οι UMers την ημέρα αυτή θα μοιράζονται τις ενέργειες της Impact Dayστα Social Mediaμε τη χρήση των hashtags #UMBetterWorld και#UMImpactDay.

LETSMAKE THIS WOLRDΑ

back to top