Menu
RSS

DYNETA 50 Η avant garde λειτουργικότητα

DYNETA 50 Η avant garde λειτουργικότητα

Το Dyneta50 αποτελεί ουσιαστικά μια σχεδιαστική άσκηση για το πώς η τεχνολογία και η λειτουργικότητα, μπορούν να συνδυαστούν με τησχεδιαστική κομψότητα. Εμπνευσμένο από την avant gardeαισθητική, το DYNETA50 θα προσθέσει ένα απαράμιλλο στιλ στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και της πρακτικότητας.

 

Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, με τον κομψό κεντρικό προβολέα να είναι τοποθετημένος μπροστά από το τιμόνι. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας (DRL), προσθέτοντας μιας ιδιαίτερης αισθητικής πινελιά στοσυνολικό σχεδιασμό του DYNETA50.

 

Oαποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full faceκράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ το επίπεδο πάτωμα με μήκος 300mmκαι πλάτος 400mm δίνει τηδυνατότητα για μεταφορά πραγμάτων με μεγάλο όγκο, αλλά και μεγάλη άνεση στον αναβάτη. Αντίστοιχη φροντίδα έχει μελετηθεί και για τοσυνεπιβάτη, στον οποίο αναλογεί ένα μεγάλο και ευρύχωρο κομμάτι της σέλας, με τα κομψά αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις μεγάλες χειρολαβές να του προσφέρουν άνεση και εξαιρετική στήριξη.

 

Η "καρδιά" του DYNETA50, ο ηλεκτροκινητήρας με τη μέγιστη στιγμιαία ισχύ των 2.200Wκαι των 35Nmροπής, είναι ένας από τους δυνατότερους της κατηγορίαςτου. Διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας (eco/ normal / sport) αλλά και όπισθεν (R), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης.

 

Στον τομέα της ασφάλειας, το DYNETA50 διαθέτειδύο μεγάλα δισκόφρενα 220mm (εμπρός-πίσω) με δαγκάνες δύο εμβόλων, προσφέροντας σε κάθε στιγμή ένα πολύ υψηλό επίπεδο πέδησης.

 

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του DYNETA50, είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) και φυσικά με δίπλωμα αυτοκινήτου –εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις. Με μπαταρία λιθίου 60V-32Ah, ηαυτονομία του φτάνει τα 66 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 3,4KWh/100km.

 

Η τιμή του έχει καθοριστεί στα €1.865και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ

 

ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ

1840 x 710 x 1100mm

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1320 mm

ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
 (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

71 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

2200W

ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ

2000W

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

35 Nm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

45 km/h

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)

έως 66km

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

3,4 kWh/ 100km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ
 (πλήρως φορτωμένο | από 0 km/hr)

15%

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

1/2/3/R

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

 

ΤΥΠΟΣ

Λιθίου

ΤΑΣΗ – ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

60V – 32Ah

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8 ώρες

ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

12 Kg

ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

ΤΡΟΧΟΙ

3.50''-10''

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
 με διπίστονη δαγκάνα

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
 με διπίστονη δαγκάνα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό πιρούνι- Ø31

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δύο Αμορτισέρ
 με ρύθμιση προφόρτισης

 

back to top