Menu
RSS

Τον Σεπτέμβρη ανανεωθείτε στα καταστήματα Μαρμαρίδης.

Τον Σεπτέμβρη ανανεωθείτε στα καταστήματα Μαρμαρίδης.

Στα καταστήματα Μαρμαρίδης ο Σεπτέμβρης αποτελεί τον ιδανικό μήνα για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας. Με νέες προτάσεις επιπλώσεων για όλα τα δωμάτια και φρέσκες συλλογές από λευκά είδη θα μπορέσετε να βρείτε μοναδικούς συνδυασμούς για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 Η άνεση των γωνιακών καναπέδων καθώς και των καναπέδων που μετατρέπονται σε κρεβάτι θα μετατρέψουν την παραμονή σας στον χώρο του καθιστικού σε μια μοναδική εμπειρία.

Στα καταστήματα Μαρμαρίδης θα βρείτε επίσης πολυμορφικούς καναπέδες με σκαμπό και ταμπουρέ για να γεμίσετε με ποιότητα και πολυτέλεια τον χώρο του καθιστικού σας.

Για τον χώρο του υπνοδωματίου στα καταστήματα Μαρμαρίδης θα βρείτε την νέα πρόταση σε λευκά είδη, αρωματικά χώρου και επιλογές διακόσμησης για να ομορφύνουν το υπνοδωμάτιό σας. Τα λευκά είδη του Marmaridis Home χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τα χρώματα και τις υφές τους. Σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες μπορούν να δώσουν τον τόνο φρεσκάδας και χρωμάτων που τόσο αναζητάτε σε στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Όλα τα λευκά είδη είναι ελληνικής παραγωγής και είναι 100% βαμβακερά για την μέγιστη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

Στα καταστήματα Μαρμαρίδης η διακόσμηση αποτελεί τον κορμό για ένα όμορφο περιβάλλον που να αναδεικνύει την προσωπικότητα των πελατών και τον χαρακτήρα τους. Περίτεχνα διακοσμητικά χώρου, ιδιαίτεροι καθρέπτες και χαλιά υψηλής ποιότητας συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό για να ομορφύνετε τους χώρους σας. Δημιουργήστε όμορφες γωνιές ξεκούρασης και αναζωογόνησης με διακοσμητικά και αρωματικά κεριά με σκοπό να αποφορτίσετε την ένταση της ημέρας.

Επισκεφθείτε ένα από τα 13 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γνωρίστε από κοντά την υψηλή ποιότητα σε υφάσματα, λευκά είδη και όλες τις επιλογές για να διακοσμήσετε τους χώρους σας μοναδικά γνωρίζοντας απο κοντά τους λόγους που βρίσκονται πίσω απο τα χαμόγελα χιλιάδων πελατών.  Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το site των καταστημάτων www.marmaridis.gr και να δείτε τα έπιπλα απο την άνεση του καναπέ σας.

 

Με την εγγύηση Μαρμαρίδης

back to top