Menu
RSS

Αλλαγή τόπου διεξαγωγής παράστασης «Το γιασεμί, η ροδιά και η χαρουπιά»

Στο Δήμο Ηρακλείου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο η σημερινή παράσταση «Το γιασεμί, η ροδιά και η χαρουπιά» για το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια Ιστορία, πέντε συν ένας Πολιτισμοί»

Στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή (Τρίτη 28 Αυγούστου) παράσταση «Το γιασεμί, η ροδιά και η χαρουπιά», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια Ιστορία, πέντε συν ένας Πολιτισμοί».

Η παράταση επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις” αλλά εξαιτίας των δυσμενών καιρικών προβλέψεων, κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της. 

«Το γιασεμί, η ροδιά και η χαρουπιά»  είναι ένα όμορφο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, από τη Μικρά Ασία,  το οποίο θα παρουσιαστεί σε θεατρική προσαρμογή του Δημήτρη Φοινίτση.

Ομάδα Παραστατικών Τεχνών πρόΤΑΣΗ, Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Ώρα 20:30, είσοδος δωρεάν

Σκηνοθεσία - θεατρική προσαρμογή - αφήγηση:  Δημήτρης  Φοινίτσης

Πρωτότυπη μουσική: Κωστής Μακάκης

Φιγούρες Θεάτρου Σκιών: Αντώνης Κοσμαδάκης

Προσωπεία - κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Αλεξάνδρα Τζουανάκη

Κωνσταντίνα Σμαργιανάκη

Μαρία Καλιακάκη

back to top