Ενας λαμπρός γάμος στα Χανιά
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο υιός του Μανώλη Ανεζάκη, ιδιοκτήτης των Ραδιοφωνικών Σταθμών ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΡΥΘΜΟΣ FM, STAR FM και EASY FM, Επαμεινώνδας με την αγαπημένη του Βάλια.
Το μυστήριο τέλεσε ο Πανοσιολογιωτάτος Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. Δαμασκηνος Λιονάκης στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία , ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας στον κτήμα Αλκυών.
Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της, ενώ όλοι μιλούσαν και για τον γαμπρό, ο οποίος φαινόταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ.
Οι συνεργάτες του ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ εύχονται στον Επαμεινώνδα και στην Βάλια κάθε ευτυχία στην νέα τους ζωή, στον κουμπάρο Μιχάλη Λαβούτα να είναι πάντα άξιος και στον Μανώλη Ανεζάκη να ξαναζήσει αυτή τη χαρά σύντομα με την μικρή του κόρη Ελισάβετ !!!

