Menu
RSS

Κλειστοί σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λόγω κινητοποίησης της ΚΕΔΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΑΣΥΒΝ 

ενώ στις 10:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο δήμος Αθηναίων ωστόσο έχει ανακοινώσει ότι οι 75 βρεφονηπιακοί σταθμοί του θα παραμείνουν ανοιχτοί, ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ «απάντησε» με προκήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους εργαζομένους στους δημοτικούς σταθμούς.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του εκφράσουν την αντίθεσή τους στη νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει την υποχρεωτική ένταξη στο νηπιαγωγείο των παιδιών από την ηλικία των τεσσάρων ετών ζητούν αιρετοί, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι με κοινή επιστολή τους. 

Όπως υποστηρίζουν, αυτό θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία 1.600 δημοτικών δομών και οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους σε αυτές.

 
 
 
 
back to top