Menu
RSS

Εγκαινιάζεται η πρώτη ΤΟΜΥ

Την Παρασκευή στα Χανιά 

Μετά από μεγάλη αναμονή, πολλές καθυστερήσεις και πολλά εμπόδια, επιτέλους γίνεται ένα σημαντικό βήμα, που όλοι φιλοδοξούν και ελπίζουν να συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα Χανιά.

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας Χανίων που θα λειτουργήσει στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου, στις εγκαταστάσεις του πρώην Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, το οποίο δεν πρόλαβε ποτέ να λειτουργήσει με την αρχική του ονομασία.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με μεγάλη επισημότητα και με την παρουσία του κ. Ανδρέα Ξανθού, Υπουργού Υγείας, του κ. Παύλου Πολάκη, Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και του κ. Σταμάτη Βαρδαρού, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Υγείας.

Στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Ρέθυμνο θα γίνουν τα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας, που βρίσκεται στην οδό Ζαμπελίου 32.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο, εκδήλωση για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

 

ΠΗΓΗ – KRITI24.GR

back to top