Menu
RSS

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων οι οποίες διεξάχθηκαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, με συμμετοχή που έφτασε το 75%.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 121 φαρμακοποιοί σε σύνολο 167 και για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Κατσαράκης  Εμμανουήλ και οι φαρμακοποιοί Ραϊσάκης Κωνσταντίνος,  Καμαριανάκης Χρήστος, Μιχαηλλέλη Ευστρατία, Καραβιτάκης Εμμανουήλ, Κνιθάκη Μαρία, Κυνηγάκη Ευγενία, Καραντωνάκης Φραγκίσκος, Κατσαντώνης Νικόλαος. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για το Περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι φαρμακοποιοί Μάρακας Νικόλαος – Μιχελάκη Αικατερίνη. Τέλος, στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο εκλέγονται ως Τακτικοί αντιπρόσωποι οι Κατσαράκης Εμμανουήλ, Ραϊσάκης Κωνσταντίνος και Κατσαντώνης Νικόλαος με αναπληρωματικούς τους Μουντάκη Ελένη, Καραβιτάκη Εμμανουήλ, Ποντικάκη Παναγιώτη.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του για τη συμμετοχή και τη βοήθεια που παρείχαν στην εκλογική διαδικασία και για τη στήριξη του έργου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

 
back to top