Menu
RSS

"Καμπάνες" για το τσιγάρο, σε καταστηματάρχες στην Κρήτη

"Καμπάνες" για το τσιγάρο, σε καταστηματάρχες στην Κρήτη
H eθνική Αρχή Διαφάνειας συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους σε όλη την επικράτεια με αντικείμενο την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Οι έλεγχοι διενεργούνται από μικτά κλιμάκια αποτελούμενα από Επιθεωρητές ΕΑΔ και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συμμόρφωσης με την αντικαπνιστική νομοθεσία αποτυπώνοντας την θετική ανταπόκριση πολιτών και επαγγελματιών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων εφαρμόζει το νόμο και συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες για την προ υγείας των πολιτών αλλά και την διασφάλιση υγιούς ανταγωνισμού και ισονομίας μεταξύ των επιχειρήσεων.

Ιεράπετρα: Κατά τον έλεγχο 28 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα των 500€ σε καταστήματα που στους εξωτερικούς χώρους δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου και ένα πρόστιμο των 100€ σε θαμώνα που κάπνιζε σε χώρο που δεν επιτρεπόταν.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Άγιος Νικόλαος: Κατά τον έλεγχο που έγινε σε 27 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση. Πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά λόγω σεζόν. Οι καταστηματάρχες ζήτησαν να έχουν καλύτερη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις τους.

back to top