Menu
RSS

Ανοίγει ξανά για στάθμευση η πλατεία κατεχάκη στο ΚΑΜ

Ανοίγει ξανά για στάθμευση η πλατεία κατεχάκη στο ΚΑΜ

Αναμένεται απόφαση που θα επιτρέψει τη στάθμευση για τους χειμερινούς μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση πλέον από το Λιμεναρχείο Χανίων να δώσει πράσινο φως για προσωρινή άρση απαγόρευσης στάθμευσης στην πλατεία Κατεχάκη στα Χανιά, στην πλατεία δηλαδή πλησίον του ΚΑΜ.

Η στάθμευση θα επιτραπεί μόνο για τη χειμερινή περίοδο και συγκεκριμένα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά θα ισχύσει ξανά η απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία.

Η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμα, αλλά αναμένεται σύντομα, πιθανόν και εντός της ημέρας.

Πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο που έρχεται να ικανοποιήσει ένα αίτημα - έκκληση που είχαν κάνει οι καταστηματάρχες του παλιού λιμανιού ζητώντας μόνο για τον χειμώνα την προσωρινή άρση της απαγόρευσης, προκειμενου το λιμάνι να μην ερειμώνεται τους χειμερινούς μήνες.

Αν τελικά εκδοθεί η σχετική απόφαση, θα έχει βρει ευήκωα ώτα το αίτημα των καταστηματαρχών για προσωρινή άρση της απαγόρευσης προκειμένου να διευκολυνθεί τους χειμερινούς μήνες με την κακοκαιρία, η πρόσβαση των πολιτών στο λιμάνι.

back to top