Συνελήφθη 49χρονος για κλοπή υλικών μεγάλης αξίας από λιμνοδεξαμενή

Σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου
Το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστοι δράστες σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου αφαίρεσαν υλικό (μεμβράνη) τριακοσίων κιλών, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση λιμνοδεξαμενών. Μάλιστα προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο φθορές μεγάλης αξίας στην λιμνοδεξαμενή.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.
Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 49χρονος ήταν ο δράστης της κλοπής, ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του βρέθηκε το αφαιρεθέν υλικό το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.