Menu
RSS

Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής για γονείς στον Δήμο Πλατανιά

Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής για γονείς στον Δήμο Πλατανιά

Στον Δήμο Πλατάνια

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων Αποκορώνου και Κισσάμου υλοποιούν για τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018-2019, πρόγραμμα συμβουλευτικής ενημέρωσης για γονείς παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, υπό τον γενικό τίτλο: «Σχολές Γονέων».

Το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Αποκορώνου, Πλατανιά και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης - θα περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία.

Η πρώτη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) Χανίων, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, ώρα 18.00, στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), και θα έχει ως θέμα: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: Ενημερώνουμε και συζητάμε με τα παιδιά μας στην προεφηβική και εφηβική ηλικία”. Ομιλητές θα είναι η Κοινωνική Λειτουργός, κα. Καραγιάννη Πασχαλιά και η Επισκέπτρια Υγείας κα. Κατσικανδαράκη Κατερίνα (1η & 2η ΤΟ.Μ.Υ Χανίων). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

back to top