Menu
RSS

Το ταξίδι σας ξεκινάει με Sky Express & συνεχίζεται με 15% έκπτωση από την Avis

Το ταξίδι σας ξεκινάει με Sky Express & συνεχίζεται με 15% έκπτωση από την Avis

Απολαύστε μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, πετώντας στον αγαπημένο σας ελληνικό προορισμό με τo νεότερο και πιο πράσινο στόλο από τη SKY express και συνεχίζοντας το ταξίδι σας οδικώς, με το ιδανικό αυτοκίνητο και 15% έκπτωση από την Avis.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας online, χρησιμοποιώντας τον κωδικό στο πάνω μέρος της σελίδας, έως τις 16 Οκτωβρίου 2022.

 

Και αν δεν προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σας σύντομα, η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 31 Μαρτίου 2023.

 

Κάντε κράτηση σήμερα και... Καλό σας ταξίδι!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

 

Σχετικά με την SKY express:

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία που άλλαξε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 48 προορισμούς σε 9 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις υπηρεσίες της SKY express:

W: www.skyexpress.gr – Τηλεφωνικό Κέντρο: 801 11 28 288 ή +30 215215 6510
FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece
IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/
LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

back to top