Menu
RSS

Απεργιακή κινητοποίηση αύριο στα Χανιά

Κάλεσμα να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους την Κυριακή απευθύνει στους Χανιώτες επιχειρηματίες ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων. 

Την ίδια ώρα, το Εργατικό Κέντρο γνωστοποιεί ότι συμμετέχει και στηρίζει την αυριανή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο εμπόριο. «Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017 συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Μάιου και μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών», σημειώνει – μεταξύ άλλων – το Εργατικό Κέντρο Χανίων στη χθεσινή ανακοίνωσή του.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Εν τω μεταξύ, ανοικτή συνεδρίαση για την παλιά πόλη διοργανώνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος στα γραφεία του στο Επιμελητήριο. Ο Σύλλογος καλεί εμπόρους αυτοαπασχολούμενος της Παλιάς Πόλης να συμμετέχουν και να καταθέσουν προτάσεις, καθώς στη συνεδρίαση θα συζητηθούν θέματα όπως ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων, η καθαριότητα και τα δημοτικά τέλη. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Σύλλογος «έχει εξασφαλίσει από τον Δήμο Χανίων την παράταση της διαβούλευσης για τον κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων».

 

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

back to top