Menu
RSS

"Παρέλαση" … υποψηφίων της κεντροαριστεράς στα Χανιά

Κωνσταντίνος Γάτσιος - Γιάννης Μανιάτης - Φώφη Γενηματά

Στο επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα βρεθεί η Κρήτη αύριο και μεθαύριο, καθώς το νησί υποδέχεται τρεις από τους διεκδικητές της ηγεσίας. Τον Κωνσταντίνο Γάτσιο, την Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Μανιάτη.

Στα Χανιά την αρχή θα κάνει σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης η επίσκεψη του οποίου ξεκινά στις 12 το μεσημέρι από το δημαρχείο Χανίων. Στη συνέχεια ο κ. Μανιάτης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη και μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Γύρω στις 2 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης για συζήτηση με τους καταστηματάρχες και θα έχει συνάντηση με τη Ν.Ε. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Μανιάτης θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί στο Ηράκλειο.

Στη 1 το μεσημέρι ξεκινά το πρόγραμμα επισκέψεων του Κωνσταντίνου Γάτσιου στην πόλη των Χανίων. Ο κ. Γάτσιος -ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επισκέπτεται θεσμικούς φορείς στις περιοδείες του- θα βρεθεί στις 1μ.μ. στην έδρα της επιχείρησης “JR Technologies” (Λεωφόρος Καραμανλή 255) όπου θα συνομιλήσει με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους . Στις 5:30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Σαμαριά και στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει σε δημόσια εκδήλωση που διοργανώνουν οι φίλοι του σστο ΕΒΕΧ.

Το Σάββατο, αναμένεται στα Χανιά η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φωφη Γεννηματά. Oπως ανακοινώθηκε, η κα. Γεννηματά θα μιλήσει το Σάββατο στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (4ος όροφος) στις 5μμ σε ανοικτή εκδήλωση. Νωρίτερα θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των κομμάτων και κινήσεων του χώρου.

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

back to top