Menu
RSS

Αποσκευές γνωστού Χανιώτη… ξεσήκωσαν το λιμάνι του Ηρακλείου

«Λαβράκι» έπιασαν, σήμερα το πρωί, με την άφιξη πλοίου της γραμμής οι λιμενικοί, καθώς ένας άνδρας εκτός από ρούχα, στις αποσκευές του έκρυβε και… σκληρά ναρκωτικά.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα και συγκεκριμένα επιφανή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, Χανίωτη, ο οποίος έφτασε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από το λιμάνι του Πειραιά, με πλοίο της γραμμής.

Έπειτα από έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 50,7 γραμμάρια ηρωίνης, 67 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης, χάπια και συγκεκριμένα 26 δισκία Hipnosedonκαι 7 δισκία Vulbegar. Παράλληλα, ο άνδρας είχε μαζί του ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο για ηρωίνη, αλουμινόχαρτα με υπολείμματα ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μαχαίρι.

Αξιοσημείωτα είναι όμως και τα «ευρήματα» από το σπίτι του 42χρονου στα Χανιά, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, στην οικία του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξιφίδια, 10 σφαίρες, αλλά και άλλες ναρκωτικές ουσίες και χάπια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 42χρονος είναι γνωστός στα Χανιά, γι΄ αυτό και επέλεξε να από τον Πειραιά στο Ηράκλειο και όχι στη Σούδα, παρόλα αυτά, δε φαίνεται να στάθηκε και πολύ τυχερός, πράγμα που τονίζει την αποτελεσματικότητα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, αλλά και των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο άνδρας είναι υπό κράτηση και αύριο αναμένεται αν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

back to top