Menu
RSS

Περιφέρεια Κρήτης - Ξαφνικό πρόβλημα

Για δυο μεγάλα έργα της Κρήτης

Κι εκεί που λέγαμε ότι όλα είχαν πάρει το δρόμο τους να που προέκυψαν προβλήματα σε δύο μεγάλα έργα της Κρήτης! Οπως αποκαλύπτει στη σχολιογραφική της στήλη η "Πατρίδα" τόσο η σήραγγα του φράγματος Αποσελέμη από το Οροπέδιο όσο και ο δρόμος Χερσόνησος- Γούρνες έχουν "κολλήσει"!

Ειδικά για το δρόμο Χερσόνησος- Γούρνες πρέπει να πω γιατί το έψαξα ότι μάλλον στο υπουργείο του κ.Σπίρτζη έχουν ξεχάσει το φάκελο για τη...ΣΑΕ και δεν την έχουν εγκρίνει! Χωρίς όμως ΣΑΕ δεν μπορεί να πληρωθεί λογαριασμός, κάτι που έχει να γίνει από την αρχή του έτους! Ενα γραφειοκρατικό πρόβλημα- εκτός και εάν δεν υπάρχουν λεφτά...- έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα και έχουν μαζευτεί απλήρωτα μεγάλα ποσά. Ο ανάδοχος ακόμη περιμένει...

Από τον ΟΑΚ ευελπιστούν ότι έστω κι αυτές τις μέρες από το γραφείο του υπουργού θα...δουν το φάκελο και θα υπογραφεί η ΣΑΕ!

Στη σήραγγα του Αποσελέμη περίμεναν να δουν το...φως αφού χρειάζονται 80-100  μέτρα να τελειώσει η σήραγγα. Αλλα εκεί οι κάτοικοι του Οροπεδίου αντέδρασαν και είπαν ότι δεν αφήνουν το έργο να τελειώσει εαν δεν δουν τα αντισταθμιστικά στην περιοχή τους!

Ε, βρήκε ευκαιρία και ο εργολάβος και ζητά τώρα της Παναγιάς τα μάτια!

ΠΗΓΗ - CRETALIVE.GR

 

 

back to top