Menu
RSS

Επεκτείνεται το ολοήμερο αθλητικό σχολείο

Σε τρεις ακόμη περιοχές των Χανίων θα λειτουργήσει το φετινό ολοήμερο αθλητικό-οικολογικό σχολείο του Δήμου Χανίων, το οποίο αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Όπως τόνισε σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Χανίων -υπεύθυνος αθλητισμού- Νίκος Βλαζάκης, εκτός από τον Κλαδισό, το Καμπάνι και το Ναυταθλητικό Σούδας, το πρόγραμμα φέτος θα επεκταθεί στην Αγία Μαρίνα (γήπεδο Γρανίτη), αλλά και στην Αμπεριά, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται.

Η υπάλληλος του Δήμου Χανίων, Άντζελα Σκουλούδη, είπε ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε τρεις περιόδους -διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων η κάθε μια- και η πρώτη αρχίζει στις 26 Ιουνίου, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου. Η δεύτερη προβλέπεται το διάστημα 17/-4/8 και η τρίτη από τις 7 μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Οι εγγραφές θα γίνουν -στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 9πμ- την Πέμπτη 22 Ιουνίου για τα παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχολείο στο κλ. Κλαδισού και την επομένη (23/6) γι’ αυτά που θέλουν να το παρακολουθήσουν σε Καμπάνι, Ναυταθλητικό Σούδας, Αγία Μαρίνα και Αμπεριά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου στο τηλ. 281341790 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

back to top