Menu
RSS

Δράσεις της '' Παιδικής Αγκαλιάς''

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, οι πολίτες αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα βιωσημότητας

 γι’αυτό και οι άνθρωποι μας ευαισθητοποιημένοι από την εικόνα των παιδιών αυτής της κοινωνίας θελήσαμε να συμβάλουμε και να δώσουμε  ουσιαστική βοήθεια στις οικογένεις που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Η Παιδική Αγκαλιά συστάθηκε από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους με μεράκι που θέλουν να βοηθήσουν ενεργά με το πνεύμα του εθελοντισμού τους, παιδιά που χρήζουν  οποιασδήποτε ασθένειας (ανίατης και μη) καθώς και άπορες πολυμελείς ή μονογονεϊκές οικογένειες αρρώστων, ανέργων, που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας .

 Η Παιδική  Αγκαλιά λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός αναγνωρισμένος από το Υπουργείο οικονομικών και ανάπτυξης και η δράση της εκτίνεται σε όλο το μήκος αυτής τη χώρας όπου στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, σε επαγγελματίες εκπαιδευτικούς και γιατρούς που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους,καθώς και σε δωρεές πολιτών κ.α.

 Στηρίζει άμεσα και πανελλαδικά τις οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσω των Κοινωνικών της Παντοπωλείων που διαθέτει, με την κάλυψη πρώτων ειδών  όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια  κ. α

 Παράλληλα διαθέτει Κοινωνικό Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας όπου εκεί εθελοντές καθηγητές προσφέρουν τις γνώσεις τους σε παιδιά απόρων οικογενειών με δωρεάν ενίσχυση της σχολικής ύλης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων καλιτεχνικής πολιτιστικής και πνευματικής γνώσης.

 Στήριξε και συ το όραμα της

Παιδικής Αγκαλιάς...

 Η Αγκαλιά όλων μας είναι πολύτιμη...

 Πληροφορίες 2315 529 888

 

 

back to top