Menu
RSS

Αντίστροφη μέτρηση για το Matala Beach Festival 2017

Για 7η συνεχή χρονιά

, ο χρόνος για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού μετράει αντίστροφα και τα Μάταλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν και αυτό το καλοκαίρι πλήθος κόσμου σε ένα μαγευτικό τριήμερο, στις 16, 17 και 18 Ιουνίου.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο και το φως του φεγγαριού, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, να ζήσει ελεύθερα, να τραγουδήσει, να χορέψει και να γελάσει δυνατά!

2 Stages, 24 συγκροτήματα και πολλές δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το αργά βράδυ, θα μετατρέψουν των οικισμό των Ματάλων σε ένα μεγάλο χωριό Γιορτής!

Κορυφαίοι καλλιτέχνες και δημοφιλή συγκροτήματα της εγχώριας αλλά και της ξένης μουσικής σκηνής θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή (Cave Stage) των Ματάλων, με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους φίλους του θεσμού.

Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ζιώγαλας, Locomondo, Magic De Spell, Δημήτρης Πουλικάκος, Tonis Sfinos, Λεωνίδας Μπαλάφας, My Excuse και Shantel είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στο line up, ενώ στην πλατεία του χωριού θα βρίσκεται παράλληλα ένα μικρότερο stage (Square Stage) για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να κάνουν τη βόλτα τους στα χρωματιστά σοκάκια του χωριού τα οποία έχουν ήδη μετατραπεί σε έναν μεγάλο καμβά, αφού την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Matala Street Painting.

Εργαστήρια body & face painting, ζογκλερικής και πυλού, show με φωτιές, ομαδικά προγράμματα yoga, ακροβατικά και πολλά ακόμη παιχνίδια θα χαρίσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως εντυπωσιακό θα είναι και το τελετουργικό έναρξης του φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα, την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 21:30, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας προς όλον τον κόσμο, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά και είναι μέρος αυτού!

ΠΗΓΗ - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

back to top