Menu
RSS

Τι ετοιμάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης για τους επιχειρηματίες των Χανίων

Τι ετοιμάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης για τους επιχειρηματίες των Χανίων

Ινστιτούτο «Cyber Security International»  με την υπογραφή του Μανώλη Σφακιανάκη

Στην ίδρυση Ινστιτούτου με το όνομα «Cyber Security International»  προχώρησε πριν από λίγο καιρό ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. 

Το Ινστιτούτο θα έχει γραφεία και στους 52 νομούς της χώρας, και θα χρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκά προγράμματα και από δωρεές ιδιωτών. Στόχος του Ινστιτούτου μεταξύ άλλων είναι να εκπαιδεύσει παιδιά σε γλώσσες προγραμματισμού, να παρέχει συμβουλές για την προστασία των πολιτών σε σχέση με το ηλεκτρονικό έγκλημα, να δημιουργηθούν επιστημονικά φόρουμ που θα μπορούν να παρεμβαίνουν σε θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και θέματα που αφορούν στην ψυχολογία όπως το bullying.

Το Ινστιτούτο παράλληλα θα εκπαιδεύει, θα ενημερώνει  και θα καταρτίζει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, ηλικία και μόρφωση τους πολίτες σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου με αρχικό σκοπό την θεματική ενημέρωση τους ανάλογα των σπουδών και ενδιαφερόντων τους αλλά παράλληλα και τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό μέσα από κατάρτιση-εξειδίκευση σε ενότητες που οδηγούν στις διαδικτυακές αγορές οι οποίες για πολλούς είναι άγνωστα μονοπάτια.

Στα πλαίσια αυτά την ερχόμενη Πέμπτη στις 15 Ιουνίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, το Cyber Security International οργανώνει για τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες των Χανίων το πρώτο στην Ελλάδα σεμινάριο πληροφόρησης και εκπαίδευσης σε συνεργασία  με το Facebook Boost Your Business.

Στο σεμινάριο οι επαγγελματίες θα λάβουν ενημέρωση και πληροφόρηση για νέες επιχειρηματικές ιδέες, για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την κατασκευή εφαρμογών [app], την ασφαλή πλοήγηση κ.α.

Η ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

 

ΠΗΓΗ – KRITI24.GR

 

back to top