Menu
RSS

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης

Πραγματοποιήθηκε χθες 31 Μαΐου 2017 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:

1.- Ενέκρινε τον απολογισμό και τον ισολογισμό του Επιμελητηρίου χρήσης 2015. Η καθυστέρηση υποβολής των λογιστικών αυτών καταστάσεων για έγκριση οφείλεται στην ασάφεια του νομικού πλαισίου, βάσει του οποίου θα πρέπει να συντάσσονται αυτές, εξαιτίας του γεγονότος ότι από 1/1/2015 και εφεξής ελέγχονται από δυο ορκωτούς ελεγκτές.

2.- Ενέκρινε την επιχορήγηση των εξόδων συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών του, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, στη Διεθνή έκθεση ANUGA2017. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 07 έως 11 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, στη Γερμανία.

3.- Ενέκρινε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου, ως συνδιοργανωτής, μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Ρεθύμνης, για την πραγματοποίηση της 6ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής, έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, στο διάστημα 1 – 7 Ιουλίου 2017. Η Γιορτή αποτελεί μια συνεχιζόμενη προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών, ενώ έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία. Η εκδήλωση συνεχίζει να εξελίσσεται και να εμπλουτίζεται, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση της συμμετοχής των παραγωγών σε κάθε διοργάνωση.

4.- Ενέκρινε την επιχορήγηση, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, των πολιτιστικών εκδηλώσεων AMARIGreenFestivalπου θα διοργανωθούν από φορείς του Αμαρίου, με επίκεντρο τη Σχολή Ασωμάτων, στις 21 – 25 Ιουλίου 2017, με στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, της τοπικής βιοποικιλότητας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

5.- Όρισε τους εκπροσώπους του στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ρεθύμνης, ως εξής: α) Ιωάννης Τριποδιανός, ως τακτικός, β) Ευάγγελος Μανιουδάκης, ως αναπληρωματικός.

6.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού διαφορών καταναλωτών Δήμου Ρεθύμνης, ως εξής: α) Δημήτριος Προβιάς, ως τακτικός, β) Ευάγγελος Μανιουδάκης, ως αναπληρωματικός.

7.- Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης, ως εξής: α) Θεόδωρος Νίνος, ως τακτικός, β) Ιωάννης Σταγκουράκης, ως αναπληρωματικός.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

 

back to top