Menu
RSS

Χιλιάδες Χανιώτες λένε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Χιλιάδες Χανιώτες λένε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Χιλιάδες είναι οι πολίτες όλων των ηλικιών που περνούν την είσοδο της Αγίας Μαγδαληνής

 στη Χαλέπα όπου βρίσκεται η σορός του συμπατριώτη τους πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, για να που το «τελευταίο αντίο» στον Κ. Μητσοτάκη και να συλλυπηθούν τους συγγενείς.

Εκπρόσωποι τοπικών φορέων, τοπικά στελέχη της ΝΔ, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πολύς κόσμος κατέκλυσαν το απόγευμα της Τετάρτης τον ρωσικού ρυθμού ναό της Αγ. Μαγδαληνής και τον περιβάλλοντα χώρο, για να αποτίσουν φόρο τιμής και να πουν το τελευταίο αντίο στον Χανιώτη πολιτικό.

Η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τελεστεί σήμερα στις 15:00, ενώ νωρίτερα, στις 13:30, θα ψαλεί τρισάγιο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί στο μικρό και απομονωμένο κοιμητήριο του Αργουλιδέ, δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, η οποία και αυτή είχε φύγει από τη ζωή Μάιο μήνα, στις 6 Μαΐου 2012, ημέρα που σημάδεψε τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς όπως λένε οι κοντινοί του άνθρωποι, από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας και η απομόνωσή του στο διαμέρισμα της Ρηγίλλης.

Μία τοποθεσία την οποία πολύ προσεκτικά είχε επιλέξει ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, σαν τελευταία του κατοικία, στο Ακρωτήρι που τόσο αγαπούσε, κοντά στον τόπο που αναπαύεται ο μεγάλος πολιτικός άντρας της Κρήτης και θείος του Ελευθέριος Βενιζέλος. Με θέα το Κρητικό Πέλαγος. 

ΠΗΓΗ - KRITI24.GR

 

back to top