Menu
RSS

Έκπτωση για τους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΥΑΧ

Έκπτωση για τους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΥΑΧ

Σε εφαρμογή τίθεται από τους νέους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΧ το μέτρο της της έκπτωσης 15% επί της αξίας του νερού για τους συνεπείς καταναλωτές.

 Στο μεταξύ, τον Ιούνιο εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για την πρόσληψη 60 εργαζομένων στη ΔΕΥΑΧ με 8μηνες συμβάσεις.

Τα παραπάνω έκαναν γνωστά ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Αντώνης Σχετάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της Επιχείρησης. Όπως διευκρίνισαν σχετικά η έκπτωση θα υπολογίζεται επί της αξίας του νερού του προηγούμενου λογαριασμού.

«Σε μια εποχή που όλα ανεβαίνουν και ο καταναλωτής επιβαρύνεται συνεχώς εμείς ως ΔΕΥΑΧ και Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφασίσαμε να τον απαλλάξουμε από κάποιο ποσό», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βάμβουκας, ενώ ο κ. Σχετάκης

Για το θέμα των προσλήψεων ανέφεραν ότι ευελπιστούν ότι μέσα στο 2017 θα “απελευθερωθούν” οι Οργανισμοί που παρέχουν ανταποδοτικές υπηρεσίες από τους περιορισμούς των προσλήψεων και να καταφέρουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

πηγη - χανιώτικα νέα

back to top