Menu
RSS

Έγκλημα στα Χανιά. Νεκρός 42χρονος.

Έγκλημα στα Χανιά. Νεκρός 42χρονος.

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά ένας αλλοδαπός ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 42  ετών.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα βρισκόταν στην πίσω αυλή πού διέμενε μαζί με την σύντροφο του  και έναν ακόμη άνδρα Ρουμανικής καταγωγής 54 ετών πού ήταν γείτονας του.

Με αφορμή κάποια παραπήγματα από τσίγκο και έναν φράχτη πού είχαν στήσει στην πίσω πλευρά του σπιτιού οι δύο άνδρες κάποια στιγμή λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια καταφέρνοντας χτυπήματα ο ένας στον άλλο πιθανόν και με κάποια γεωργικά εργαλεία. Στη συνέχεια ο δράστης έδεσε το θύμα με καλώδιο απλώστρας στον κορμό μιας λεμονιάς με σκοπό να καλέσει την αστυνομία όπως δήλωσε αργότερα στους αστυνομικούς.

Στο σημείο αυτό το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων προσήχθη η σύντροφος του θύματος για κατάθεση, καθώς και ένας ακόμη Ρουμάνος πού έμενε μαζί με το δράστη.

Ο δράστης ο οποίος εργαζόταν στον εργολάβο καθαριότητας παραδέχθηκε την πράξη του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη σήμερα (09.05.2017) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας  Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του.

Ειδικότερα, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το απόγευμα, στην αυλή της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο ομοεθνή του, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

πηγη - kriti24.gr

back to top