Menu
RSS

Η Νάνσυ «ξαναχτυπά» μέσω facebook-Διαβάστε τι έγραψε για τη δημοτική αρχή

Η Νάνσυ «ξαναχτυπά» μέσω facebook-Διαβάστε τι έγραψε για τη δημοτική αρχή

Μέσω facebook εξαπέλυσε νέα επίθεση στη δημοτική αρχή των Χανίων η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νάνσυ Αγγελάκη, σχολιάζοντας τα δυόμιση χρόνια παρουσίας του κ. Βάμβουκα και των συνεργατών του, στην οδό Κυδωνίας.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Καλημέρα σ’ όλους σας !!!

Δυόμιση χρόνια της Δημοτικής Αρχής Χανίων, με έλλειψη οράματος και σχεδιασμού. Με αδράνεια, απραξία και τα προβλήματα της καθημερινότητας – και όχι μόνο – που ταλανίζουν τον Δήμο μας, να «τρέχουν».

Από τις λακκούβες σε όλο το οδικό δίκτυο, μέχρι τα μνημεία που καταρρέουν, από τις μελέτες που όλο εκπονούνται και άλλες –ακόμη και προηγούμενων δημοτικών αρχών – που παραμένουν στα συρτάρια αντί να αξιοποιούνται, από έργα που έχουν μείνει στο… περίμενε.
Αναζητώντας σε όλους τους τομείς, κοινωνικό, πολιτιστικό, έργων και υποδομών, να βρούμε δείγματα ανάπτυξης, διαπιστώνουμε το απόλυτο μηδέν. Γιατί η ανάπτυξη δεν σταματά σε δύο πάρκα!!!

Με την απαξίωση των περιαστικών Δήμων σε όλο της το μεγαλείο, με τους δημότες να διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες – αλίμονο σε αυτούς που διαμένουν εκτός του κεντρικού Δήμου – με τον χρόνο της θητείας της Δημοτικής Αρχής να «ροκανίζουν» οι συσκέψεις για θέματα της καθημερινότητας και τα έργα να βαλτώνουν και… ξεβαλτωμό να μην έχουν.
Με την έλλειψη συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, με τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία και τους φορείς. Και τελικά, με την όλη πολιτική να εξαντλείται στην επιβολή εισπρακτικών μέτρων που οι δημότες μας και οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν.

Η Δημοτική Αρχή, το μόνο που έχει καταφέρει τα δυόμιση αυτά χρόνια, είναι να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, ρίχνοντας «στάχτη στα μάτια» των δημοτών μας με συσκέψεις και επιτόπιες αυτοψίες!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς μας, πιέζοντας για την επίλυση των προβλημάτων και διεκδικώντας το καλύτερο για τον Δήμο μας».

Πηγή :kriti24.gr

back to top