Menu
RSS

Ξεκίνησε τις επαφές στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ξεκίνησε τις επαφές στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης - που αποτελεί και πρώτο σταθμό της περιοδείας του -  βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

 όπου συναντάται με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στην Αρχιεπισκοπή συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννης, καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου όπως τον Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Στη συνέχεια, ο κ Μητσοτάκης θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους της Κρήτης στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. 

 Ακολούθως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 7:30 το βράδυ θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου. Αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ακολούθως, θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. 

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στη συνέχεια τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Πηγή: cretalive.gr

back to top