Menu
RSS

Επιστολή – καταγγελία Ραδιοφωνικών Μέσων Ενημέρωσης για θολές διαδικασίες στην κατανομή χρημάτων για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Επιστολή – καταγγελία Ραδιοφωνικών Μέσων Ενημέρωσης για θολές διαδικασίες στην κατανομή χρημάτων για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Μετά το θέμα που ανέδειξε την περασμένη εβδομάδα το Flashnews.gr, για τις "Παράξενες διαδρομές χρήματος στον Δήμο Χανίων", άλλο ένα παρόμοιο θέμα έρχεται να ταράξει και πάλι "τα ήρεμα κατά τα άλλα νερά" στην οδό Κυδωνίας. 

Νωρίτερα σήμερα Ραδιοφωνικοί Σταθμοί των Χανίων απέστειλαν επιστολή - καταγγελία στον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, επιστολή που αφορά άμεσα και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περράκη, που είναι υπεύθυνη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. 

Σύμφωνα με την επιστολή οι Ρ/Σ διερωτούνται «με ποια διαδικασία και ποιά κριτήρια ο Δήμος Χανίων αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης αποκριάτικης εκδήλωσης σε συγκεκριμένη εταιρεία και κατ’ επέκταση συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό ενισχύοντας αυτή την εκδήλωση με το ποσό των 3.000€, χρήματα των δημοτών;»

Ενώ αναφέρει ότι στα Χανιά λειτουργούν 25 Ραδιοφωνικοί Σταθμοί τους οποίους αγνόησαν παντελώς για λόγους που δεν γνωρίζουν και αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η εκδήλωση θα ήταν πιο επιτυχημένη με περισσότερους Ραδιοφωνικούς σταθμούς και όχι μόνο έναν. Αλλά προφανώς, σας ενδιαφέρει αυτό που ήδη έχετε κάνει, δηλαδή να δώσετε χρήματα των Χανιωτών εκεί που εσείς θέλατε.»

Μάλιστα η επιστολή κλείνει λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν κατά πόσο είναι νόμιμη η απόφαση, αλλά σίγουρα δεν είναι στα πλαίσια της ηθικής, αφού τα χρήματα αποφασίστηκαν να δοθούν εν κρυπτώ, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις ο Δ. Χανίων ζητάει χορηγία επικοινωνίας και παράλληλα την στήριξη όλων των ΜΜΕ. 

ΑΠΟ   :  Ρ/Σ Νομού Χανίων

ΠΡΟΣ  : ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

                 Δήμαρχο Χανίων , κ. Βάμβουκα Αναστάσιο

ΘΕΜΑ : Ανάθεση  διοργάνωσης εκδήλωσης «Κυνήγι Θησαυρού 2017»

ΣΧΕΤ.   : ΑΔΑ: 7ΑΝΞΩΗ5-Γ7Β , Α.Π. 8101/17-02-2017

Μετά  από το παραπάνω σχετικό έγγραφό σας , και την απόφασή σας να αναθέσετε και να συνδιοργανώσετε την εκδήλωση «Κυνήγι Θησαυρού 2017» παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε  με ποιό τρόπο και ποιά κριτήρια αποφασίσατε την απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρεία και κατ’ επέκταση συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό ενισχύοντας αυτή την εκδήλωση  με το ποσό των 3.000 €  , χρήματα των δημοτών.

Στα Χανιά λειτουργούν και εκπέμπουν νόμιμα 25 ραδιοφωνικοί σταθμοί  τους  οποίους αγνοήσατε παντελώς  για τους δικούς σας λόγους. Η εκδήλωση  θα ήταν πιο επιτυχημένη με περισσότερους Ραδιοφωνικούς σταθμούς και όχι μόνο έναν. Αλλά προφανώς , σας ενδιαφέρει αυτό που ήδη έχετε κάνει , δηλαδή να  δώσετε  χρήματα των Χανιωτών εκεί που εσείς θέλατε.

Κύριε Δήμαρχε , κύριε Αντιδήμαρχε και λοιποί  αποφασίσαντες  δεν γνωρίζουμε αν η παραπάνω ενέργεια είναι νόμιμη αλλά σίγουρα δεν είναι ηθική, δηλαδή η απόφασή σας να δώσετε 3.000 € στην εταιρεία που εν κρυπτώ προσκαλέσατε με την  υπ΄αρ  :7186/14-02-2017 Πρόσκληση του Δήμου Χανίων για την υποβολή προσφοράς .

Μην επικαλεστείτε  ακροαματικότητες , αναγνωσιμότητα  ή θεάσεις  όπως κάνατε , με τα χρήματα που δώσατε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  γιατί θα κάνετε  ένα ακόμη λάθος .

Για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου κάθε χρόνο μας ζητάτε να είμαστε χορηγοί και εμείς δεχόμεθα με χαρά ,αφιλοκερδώς,  σε αυτήν  την εκδήλωση γιατί δεν μας ενημερώσατε ότι θέλετε συνδιοργανωτές  ή έστω χορηγούς επικοινωνίας;  Γιατί άραγε;

Παρακαλούμε  για την απάντηση σας .   

Ακολουθούν υπογραφές  Ρ/Σ

Κοινοποίηση :                                                                                           

1.     Αντιδήμαρχο Χανίων , κυρία Περράκη Βαρβάρα

2.     Δημοτικοί σύμβουλοι , Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων :

α.   κ. Παπαντωνάκη Νικόλαο  -   β.  κ. Σκουλάκη Εμμανουήλ  -   γ. κ. Σαρρή  Ιωάννη 

       δ.    κ. Ρίζος  Σεραφείμ  -  ε. κ.Παπαδογιάννη Αριστείδη 

3.  Εφημερίδες :  α. Αγώνας της Κρήτης -  β. Χανιώτικα Νέα – γ. Κόσμος της Πόλης  - δ. Νέοι ορίζοντες

4.  Τηλεοπτικός σταθμός : NEATV

5.   Ηλεκτρονικές εφημερίδες : α. Flashnews.gr  - β. kriti24.gr– γ. hanianews.gr– δ. parakritika.gr

6.  Όλους τους αρμόδιους φορείς .

 

Πηγή : flashnews.gr

back to top