Menu
RSS

Μανώλης Λέκκας: Μεγάλη έκπληξη η εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Κρήτη

Μανώλης Λέκκας: Μεγάλη έκπληξη η εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Κρήτη

Αν και αναμενόμενη, ομολογουμένως μεγάλη έκπληξη προκαλεί η όλη εξέλιξη της κακοκαιρίας σε ολόκληρη την Κρήτη. Η πολύ ψυχρή αέρια μάζα έχει ήδη αποκατασταθεί και στην Κρήτη προκαλώντας έντονη χιονόπτωση ακόμη και στις παράκτιες περιοχές του νησιού.  Τα φαινόμενα της χιονόπτωσης φαίνεται ότι θα συνεχίζουν να μας επηρεάζουν μέχρι και τις βραδινές  ώρες με πρόσκαιρη ένταση των χιονοπτώσεων σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η σταδιακή υποχώρηση της ψυχρής αέριας μάζας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται να προκαλέσει και τη σταδιακή ύφεση των φαινομένων.

Για την Δευτέρα αναμένεται να διατηρηθούν λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά ενώ βελτιωμένη θα είναι η εικόνα του καιρού στις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης.

Την ίδια ώρα που εκδηλώνονται αυτά τα έντονα φαινόμενα στην Κρήτη ένα νέο Βαρομετρικό χαμηλό οργανώνεται στις ακτές της Αφρικής , το οποίο αναμένεται να μετακινηθεί από την Δευτέρα το απόγευμα προς την Κρήτη προκαλώντας πιθανά σημαντικές βροχοπτώσεις σε ολόκληρο το νησί.

Νεώτερα για το νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε από αύριο Δευτέρα.

Πηγή : flashnews.gr

back to top