Menu
RSS

Εντολή να κλείσει όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο

Εντολή να κλείσει όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η δυτική Κρήτη από την επέλαση του χιονιά, με όλο το επαρχιακό δίκτυο να παραμένει κλειστό και τους οδηγούς να πρέπει να μετακινούνται μόνο σε άκρως απαραίτητες περιπτώσεις και με μεγάλη προσοχή.

Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές του νομού, όπου εκχιονισμοί θα συνεχίσουν να γίνονται από αύριο με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι αναγκαίες μετακινήσεις θα γίνονται σε συνεννόηση με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους δημάρχους.

Ως προς την ηλεκτροδότηση, τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο δήμος Σφακίων, αφού από χθες στις 9 το βράδυ σχεδόν στο σύνολο του παραμένει χωρίς ρεύμα.

Στο δήμο Πλατανιά, τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν αποκατασταθεί στα χωριά Καράνου, Μεσκλά, Λάκκοι, ενώ χωρίς ρεύμα είναι από χθες στις 7 το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα ο Ομαλός.

 

Στο Ρέθυμνο παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι Ανώγεια - Νίδα, Σπήλι - Γερακάρι μέσω Γιους Κάμπος και ο δρόμος Μυριοκέφαλα - Καλλικράτης που είναι κλειστός εδώ και μήνες λόγω βραχοπτώσεων.

Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στο νομό Ρεθύμνου με μικροπροβλήματα σε γειτονιές ορεινών οικισμών.

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετώπισαν τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά στον ορεινό Μυλοπόταμο εξαιτίας κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας τις αντλίες γεωτρήσεων. Η κατάσταση βοηθήθηκε με αξιοποίηση των γεωτρήσεων των γειτονικών χωριών.

Πηγή : neakriti.gr

back to top