Menu
RSS

Ταμπέλα στο κέντρο των Χανίων κρεμόταν πάνω από καλώδια της ΔΕΗ

Ταμπέλα στο κέντρο των Χανίων κρεμόταν πάνω από καλώδια της ΔΕΗ

Απειλητικά πάνω από ηλεκτρικά καλώδια της ΔΕΗ αλλά και τα κεφάλια των πεζών κρεμόταν ταμπέλα στην πλατεία Κοτζάμπαση στο κέντρο των Χανίων. Λίγο πριν τις 20.00 την απομάκρυναν με ασφάλεια τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ

Λόγω της κακοκαιρίας η ταμπέλα μετακινήθηκε από τη θέση της με αποτέλεσμα να κρέμεται πάνω από καλώδια στύλου της ΔΕΗ με κίνδυνο να πέσει πάνω σε περαστικούς ή διερχόμενα οχήματα και να προκαλέσει ατύχημα, παρασέροντας τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Η διέλευση αυτοκινήτων στο σημείο είχε απαγορευτεί καθώς η αστυνομία είχε αποκλείσει τον δρόμο από την πλευρά της Κριάρη και της Καραϊσκάκη προκειμένου συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να απομακρύνει την ταμπέλα. Στο σημείο βρισκόταν και η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων προληπτικά.

Το συνεργείο έριξε την ταμπέλα από ψηλά στο πεζοδρόμιο με ασφάλεια και χωρίς να προκληθεί πρόβλημα με τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Επίσης, το απόγευμα λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων έπεσε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή της Παρηγοριάς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Πηγή : flashnews.gr

back to top