Menu
RSS

Καθαρισμός φρεατίων κοντά στον κόμβο Βαμβακόπουπου

Καθαρισμός φρεατίων κοντά στον κόμβο Βαμβακόπουπου

Σε καθαρισμό φρεατίων κοντά στον κόμβο Βαμβακόπουλου του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) προχώρησε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ).
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΟΑΚ, ο «Οργανισμός, εν όψει και της χειμερινής περιόδου, αποφάσισε με ίδιους πόρους να προβεί σε καθαρισμό τεχνικών στον κόμβο Βαμβακόπουλου».

 Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «σε τμήμα μήκους 100 μέτρων και 300 μέτρων πριν από την έξοδο της Εθνικής Οδού προς Βαμβακόπουλο στο ρεύμα από Ηράκλειο έγινε σειρά εργασιών καθαρισμού με στόχο την ασφάλεια».
Ο ΟΑΚ υποστηρίζει ότι «παρότι ο καθαρισμός του ΒΟΑΚ δεν αποτελεί αρμοδιότητα του οργανισμού σύμφωνα (και) με την κείμενη νομοθεσία και τον ιδρυτικό νόμο λειτουργίας του Ο.Α.Κ. Α.Ε., η Διεύθυνση Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. Α.Ε. προχώρησε με τη διαδικασία του επείγοντος στον καθαρισμό λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες (Τμήμα Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης) και τη συνδρομή της ΔΕΥΑΧ η οποία επίσης παρείχε μηχανήματα για τον καθαρισμό».
Ο καθαρισμός ολοκληρώθηκε τημ περασμένη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.
Σε γραπτή δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Α.Ε. Φώτης Καζάσης επισημαίνει: «…Αποφασίστηκε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να υλοποιηθεί η δράση καθαρισμού, με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια τις εορταστικές μέρες που διανύουμε».

Πηγή : haniotika-nea.gr

back to top