Menu
RSS

Διένημαν τρόφιμα και δώρα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Χανίων

Διένημαν τρόφιμα και δώρα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Χανίων

Την ετήσια Γιορτή Αλληλεγγύης διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε μια εορταστική εκδήλωση που απευθύνεται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Χανίων.

Στους ανθρώπους διανεμήθηκαν τρόφιμα και ειδη ανάγκης καθώς και δώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το οποίο ιδρύθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, διανέμει τρόφιμα ανά 15νθήμερο, σε 140 περίπου οικογένειες του νομού μας.

Αλλά οι δράσεις αλληλεγγύης της Π.Ε. Χανίων δεν περιορίζονται μόνο σ’αυτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω προγραμμάτων (ΤΕΒΑ), διανέμει τρόφιμα σε Ιδρύματα και Δήμους του Νομού μας.

Τρόφιμα επίσης διανέμονται αυτές τις Άγιες Ημέρες που η ανάγκη για προσφορά γίνεται εντονότερη, σε Ενορίες του Νομού μας, οι οποίες επιτελούν παρόμοιο έργο αρωγής προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας, με αυτό της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 7 διανομές σε όλους τους Δήμους του Νομού Χανίων, στους πολύτεκνους και άστεγους μέσω του Δήμου Χανίων, στο Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων, στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, με τρόφιμα, κυρίως κοτόπουλα, οπωροκηπευτικά, λάδι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλατα, φέτα, όσπρια, μεταξύ άλλων.

 

Πηγή : flashnews.gr

back to top