Menu
RSS

Εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Χανίων στο Ρέθυμνο

Εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Χανίων στο Ρέθυμνο

Την Κυριακή 29/9 εκδρομή στην Αρχαία Ελεύθερνα και στις Μαργαρίτες, στο Ρέθυμνο.

Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελεύθερνας με ξεναγό και επίσκεψη σε εργαστήριο Κεραμικής στις Μαργαρίτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

8:30 π.μ. Συγκέντρωση και αναχώρηση από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Άφιξη στην Αρχαία Ελεύθερνα.

Επίσκεψη στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο. Όσοι και όσες δεν επιθυμούν ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο μπορούν εναλλακτικά να παραμείνουν  στο χωριό.

Αφού ολοκληρωθεί η επίσκεψη  στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο αναχωρούμε για Μαργαρίτες όπου εκεί μπορούμε να συμμετέχουμε σε επίδειξη σε εργαστήριο κεραμικής η οποία διαρκεί 20 περίπου λεπτά.

Ελεύθερος χρόνος για φαγητό-καφέ ή απλά για βόλτα στο χωριό των κεραμοποιών.

17:00 μ.μ. Αναχώρηση- Επιστροφή στα Χανιά.

Η τελική τιμή για την εκδρομή είναι 15 ευρώ στην οποία περιλαμβάνονται μετακίνηση από Χανιά προς Ελεύθερνα και Μαργαρίτες και επιστροφή, επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο. Η παρουσίαση στο εργαστήρι κεραμικής είναι δωρεάν.

Για άνω των 65 η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 12 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 18 χρονών, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ στα 10 ευρώ.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να επικοινωνήσουν έως 25/9 με τα παρακάτω τηλέφωνα από 19:00 μ.μ. έως 21: 00 μ.μ.

Εσθήρ Κυριαζή 6947295931 (αντιπρόεδρος του Συλλόγου) και

Δομινίκη Καντζουράκη 6945254637 (μέλος του ΔΣ του Συλλόγου).

 

back to top