Menu
RSS

Θέση ειδικού συμβούλου Περιβάλλοντος & Καθαριότητας προκήρυξε ο Δήμαρχος Χανίων

Θέση ειδικού συμβούλου Περιβάλλοντος & Καθαριότητας προκήρυξε ο Δήμαρχος Χανίων

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα

1) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ (άρθρα 11-17 του ν. 3584/07).

2) Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής (σύμφωνα με το άρθρο 82 του ν. 3584/2007).

3) Να διαθέτουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης, ήτοι σε θέματα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν:

α) Αίτηση.
β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
γ) Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας.
δ) Τίτλους σπουδών σε πρωτότυπο ή αντίγραφο.
ε) Η ειδίκευση πρέπει να τεκμηριώνεται με χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ή επιστημονικής του ενασχόλησης και να αποδεικνύονται με επισυναπτόμενα έγγραφα (μεταπτυχιακά, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, συμμετοχή σε συνέδρια, δημοσιεύσεις κ.λπ.).
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Επίσης, η ειδίκευση μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

Οι αιτήσεις με τα παραπάνω επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα κατατίθενται αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο, από την Παρασκευή 20/9/2019 μέχρι και την Τρίτη 24/9/2019 (κατά τις εργάσιμες ημέρες), από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ., στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (στη διεύθυνση Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, Χανιά, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 2821341673 και 674), είτε θα αποστέλλονται ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χανίων, Κυδωνίας 29, Τ.Κ. 73135 – Χανιά, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.


 

back to top