Menu
RSS

Προφυλακιστέος ο 60χρονος για τον φόνο του Κ. Κατσουλάκη

Προφυλακιστέος ο 60χρονος για τον φόνο του Κ. Κατσουλάκη

Ένταση στα δικαστήρια

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης, συνοδεία ισχυρής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ., ο 60χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Κ. Κατσουλάκη, οδηγήθηκε στο γραφείο της Ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που είχε πάρει την περασμένη Δευτέρα. 

Ο 60χρονος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Υπήρξε μάλιστα διαβούλευση για να προφυλακιστεί σε φυλακή εκτός Κρήτης και τελικά, αποφασίστηκε η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του 43χρονου, φίλοι, αλλά και κάτοικοι του Ορθουνίου και του Βαμβακόπουλου, όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.

Ο αδερφός του Κώστα Κατσουλάκη, Αντώνης, είχε απευθύνει κάλεσμα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα εξής:

Όλοι εμείς,που έχουμε στην καρδιά μας τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ, καλούμε τούς φίλους του στα δικαστήρια την Πέμπτη 16/05/2019 στις 11π.μ όπου θα απολογηθεί ο φονιάς για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για την διαχρονική ανοχή τών αρχών και να απαιτήσουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι Ευτύχης Μαυρογένης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής της οικογένειας, ενώ την υπεράσπιση του 60χρονου ανέλαβε αυτεπάγγελτα η δικηγόρος Αριέτα Στάθη, καθώς δεν υπήρξε κάποιος να τον υπερασπιστεί.

Πηγή: kriti24.gr

back to top