Menu
RSS

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο σκυλίτσα στη Μαλάξα

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο σκυλίτσα στη Μαλάξα

Απέναντι σε ενα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι εθελοντές του φιλοζωικού Χανίων οταν χθες ειδοποιήθηκαν για ενα τραυματισμένο ζώο στην περιοχή της Μαλάξας κοντά στον Πύργο.

Μετά απο αρκετό ψάξιμο στην γύρω περιοχή, για την οποία είχαν ενημερωθεί απο ανώνυμο τηλεφώνημα για το τραυματισμένο ζώο, τελικά βρήκαν εξω απο μια δεξαμενή νερού μια αιμόφυρτη σκυλίτσα.

Αμέσως διεκομίσθει στο κτηνιατρείο της κ.Καψανάκη που όπως διαπιστώθηκε η σκυλίτσα είχε χτυπηθεί άσχημα με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί ο ώμος της και να πρηστεί υπερβολικά ενω έφερε χτυπήματα στο στήθος και το ενα πόδι της σπασμένο.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιηθεί ο δράστης. Η κτηνίατρος αφού καθάρισε τα τραύματα που αιμορραγούσαν διαπίστωσε ότι είχε δεχτεί 6 σφαίρες-πιθανόν από αεροβόλο- και ο πυροβολισμός ήταν σχεδόν εξ επαφής.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και σήμερα οι εθελοντές μαζί με τους αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο, ενω έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστων.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει για να καλυφτούν τα έξοδά της μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του συλλόγου με την αιτιολογία «Φανουρία».

Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «η προστασία των ζώων»

Εθνική Τράπεζα, 495/29605328
IBAN: GR80 0110 4950 0000 4952 9605 328
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA

mail paypal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

Πηγή: animalscare.gr

 

back to top