Menu
RSS

Ο καιρός στην Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη

Σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες , στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν και ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019. Παράλληλα, βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα και στις Σποράδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, στης Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο.

Χιονόνερο και παροδικές, ασθενείς κατά κανόνα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στη Χαλκιδική, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει στη Δυτική Ελλάδα. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός.

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως ΒΑ, εντάσεως από 0 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Άνεμος μεταβλητός 0 έως 3 μποφόρ απο Β έως Δ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

back to top