Menu
RSS

Ιστορική νίκη της παράταξης Βαρουξάκη για την ΕΠΣ Χανίων

Ιστορική νίκη της παράταξης Βαρουξάκη για την ΕΠΣ Χανίων

Μετά από μια μαραθώνια εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 12/08 και ολοκληρώθηκε λιγο μετά τις 01:30 τη νύχτα του Σαββάτου, η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη κέρδισε της εκλογές της ΕΠΣΧ.

Η διαδικασία ξεκίνησε με αντεγκλήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους των Σωματείων που ακυρώθηκαν, ενώ θυμίζουμε οτι έκτος υποψηφιότητας είχε τεθεί ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Βαρουξακης με την απόφαση του Δικαστηρίου σήμερα το μεσημέρι.

 

Ωστόσο η παράταξη του κέρδισε τη μάχη με 27 ψήφους έναντι 14 και με 6 άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ στην ανακοίνωση του αποτελέσματος οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά και την μη συμμετοχή του Στ. Βαρουξάκη, ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης γιατρός στο επάγγελμα, με καταγωγή απο την Κοζανη και Προεδρος στην ομάδα στον Αστέρα Μανωλιοπούλου, θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρεία της ΕΠΣΧ.

Στις δηλώσεις του ο κ. Στέλιος Βαρουξακης μίλησε για μία νέα ημέρα που ξημερώνει από άυριο στο Χανιώτικο Ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ σημαντική βοήθεια του γνωστού καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού σε αυτήν την μεγάλη νίκη.

Στην συνέχεια ο νέος (ουσιαστικά) Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Κώστας Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και είναι μία ιστορική αλλαγή σχεδόν μετά από τρεις δεκαετίες. 

Ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που κέρδισε αυτήν την μάχη ο Στέλιος Βαρουξάκης και ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό του και θα είναι κοντά του για την επόμενη ημέρα.  Ενώ σημείωσε ότι παρόλο που η πλευρά Βούρβαχη έκανε σοβαρά λάθη και προχώρησε σε λογικές που δεν ταιριάζουν στην Κρήτη, την επόμενη ημέρα είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιώργος Βούρβαχης έδωσε συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμος σε ότι του ζητηθεί, ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο επικεφαλή της ΕΠΣΧ, ενώ ζήτησε πάνω από όλα να κοιτάξουν το καλό του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου

Λίγο αργότερα συνεχάρει θερμά τον κ. Κ. Κωσταντινίδη.

Πηγή : flashnews.gr

back to top