Menu
RSS

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Χανίων

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Χανίων

Παρουσία πλήθος κόσμου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η εορταστική εκδήλωση της φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων, που για μια ακόμη χρονιά φόρεσε τα… καλά του.

Από νωρίς ο κόσμος, που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, περίμενε με ανυπομονησία το έναυσμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην πόλη. Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τα κάλαντα, που τραγούδησαν η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Χανίων και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που άναψε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας. Την ίδια στιγμή εντυπωσιακά βεγγαλικά και πυροτεχνήματα «χρωμάτισαν» το νυχτερινό ουρανό των Χανίων.

Από την εκδήλωση όμως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει τέτοιες μέρες η ομάδα Red Action του Santa Run. Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες πλημμύρισαν το χώρο δίνοντας ένα ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο «χρώμα» στην όμορφη γιορτή.

Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε με μελωδικό τρόπο, χάρις στη συναυλία της γνωστής καλλιτέχνιδα, Ρένας Μόρφη, που ερμήνευσε τραγούδια από τη συλλογή της, σκορπίζοντας το κέφι και τη διασκέδαση.

back to top