Menu
RSS

Διακομιδή ασθενούς την ώρα της παράδοσης του ασθενοφόρου στο Ιατρείο Σφακίων

Διακομιδή ασθενούς την ώρα της παράδοσης του ασθενοφόρου στο Ιατρείο Σφακίων

Διακομιδή ασθενούς στο Νοσοκομείο Χανίων πραγματοποίησε αμέσως με την παράδοσή του το ασθενοφόρο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων.
Η παράδοση έγινε την περασμένη Παρασκευή και, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σφακίων, «την ίδια ώρα και κατά τη διάρκεια της παράδοσης, 

το ασθενοφόρο ενημερώθηκε να πραγματοποιήσει άμεση διακομιδή Ελληνίδας ασθενούς στο Νοσοκομείο Χανίων επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την αναγκαιότητα ύπαρξής του».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, το ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ «θα συνδράμει άμεσα και αποτελεσματικά στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών της επαρχίας Σφακίων».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το νέο αυτό ασθενοφόρο, μαζί με την πρόσφατη λειτουργία του νέου τομέα ΕΚΑΒ Αποκόρωνα – Σφακίων, αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες του ιατρείου και θωρακίζουν την παρεχόμενη δημόσια υγεία στον Δήμο Σφακίων.
Παρόντες στην παράδοσή του ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Σφακίων, οι ιατροί του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού, αλλά και πλήθος κόσμου.

Πηγή : haniotika-nea.gr

back to top